Autolakstift kopen

Wil je een autolakstift of correctiestift voor je autolak kopen om je kras te herstellen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Al jarenlang maken en leveren wij auto lakstiften voor alle automerken, voor alle types, in elke gewenste kleur. Zelfs RAL kleuren zijn mogelijk.
Wil je een autolakstift bestellen? Ook lakstiften in RAL, NCS of Pantone kleuren hebben we voorradig. Vóór 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Al onze lakstiften bevatten uitsluitend A-kwaliteit autolakken.
Onze lakken zijn specifiek afgestemd voor het beste resultaat met een lakstift.
Heb je nog vragen over onze autolak lakstiften? Onze specialisten helpen je graag verder!

Wij leveren alles op het gebied van autoschadeherstel Bekijk alle producten

Autolakstift op kleur voor elke toepassing

Wij kunnen je voor elke toepassing de gewenste kleur autolakstift leveren. Of je nu op zoek bent naar lak voor je auto, vrachtwagen, staalconstructie of reclameobject. Door ons zeer ruime kleuraanbod kunnen wij voor al deze toepassingen een lakstift leveren.

Ongeacht het automerk kunnen wij voor jou de juiste kleur op maat realiseren. Daarbij maakt het niet uit om wat voor soort autolak het gaat. Denk aan effen kleuren, metallic of parelmoer. Ook een autolak lakstift met blanke lak kun je bij ons bestellen, zodat je daarmee een oppervlakkige kras mooi kunt afwerken. Bij Autolakopmaat ben je verzekerd van de beste autolak als het aankomt op kwaliteit.

Onze autolakstiften zijn direct uit voorraad leverbaar

Alle autolakstiften worden bij ons zelf ter plekke samengesteld en afgevuld en zijn direct leverbaar uit onze eigen voorraad. Omdat wij alles zelf op voorraad hebben kunnen wij iedere gewenste lakstift snel leveren.

Op zoek naar de juiste lakstift voor jouw auto? Dan kun je met behulp van de kleurenzoeker, met automerk en type eenvoudig de passende kleur vinden voor jouw voertuig. Onze kleurenzoeker begeleidt je stap voor stap waarbij je aan het einde via een kleurcode, een kleurstaal te zien krijgt. Je ziet dan snel of dit de correcte kleur is voor jouw voertuig.

Kleurcode achterhalen

Heb je de kleurcode van je auto, dan kun je ook deze invullen in onze kleurenzoeker. De kleurcode is nagenoeg altijd te vinden in je auto. Sommige fabrikanten plaatsen de kleurcode in een van de deurstijlen, anderen onder de motorkap. Ook is het mogelijk dat de fabrikant de code in het serviceboekje heeft genoteerd. Via onze website kun je eenvoudig achterhalen waar de kleurcode op jouw auto staat. Als dat nog geen uitsluitsel brengt, neem dan contact op met je autodealer. Via je kenteken kan je dealer de kleurcode achterhalen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste autolakstift bestelt.