Waar kan ik mijn autolak kleurcode vinden?

Hoe weet je nou zeker of je inderdaad de juiste autolak kleurcode bestelt? Dat is eenvoudig te controleren! Veel mensen zoeken online op ‘autolak op kenteken’, maar je kunt de lakkleur niet opzoeken op het kenteken. Dit wordt namelijk niet op die manier geregistreerd. In plaats daarvan krijgt elke auto bij de productie een VIN-plaatje mee, waar je de kleurcode van de originele lak kunt vinden. Bekijk dit goed en bestel eenvoudig de juiste autolak spuitbus in de juiste kleur.

Autolak kleurcodes per automerk

Klik hieronder op jouw automerk om te zien waar bij jouw auto de kleurcode te vinden is.

Autolak spuitbus kleurcode

Om jouw autolak spuitbus in de juiste kleur te bestellen controleer je eenvoudig het plaatje in de opgegeven plaats. Tijdens het bestelproces kun je dan eenvoudig de kleurcode gebruiken. Deze gebruiken we tijdens het samenstellen van jouw autolak spuitbus. Je bent verzekerd van de juiste kleur autolak!

Autolak lakstift kleurcode

Voor autolak lakstiften geldt uiteraard hetzelfde; controleer de kleurcode en gebruik deze bij het bestellen. Ook lakstiften worden op maat voor je gemaakt, je kunt binnen no-time aan de slag met jouw autolak lakstift!

Dit heb je nodig: