Retourneren

Je bestelling retourneren aan Autolakopmaat.nl

Je kunt de door jou bestelde goederen zonder opgaaf van redenen binnen veertien dagen na ontvangst bij ons retourneren. Wel moeten deze producten om ze te retourneren aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees deze aandachtig door, je vindt de beknopte versie hieronder. Let op: speciaal voor jou op kleur gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Lees ook onze Algemene voorwaarden.
Je kunt een product tot veertien dagen na ontvangst bij ons aanmelden voor retourzending op basis van het wettelijke herroepingsrecht. Dit kan zonder opgave van redenen. Wel horen wij de reden van het retour natuurlijk graag van je. Wij betalen je het betaalde bedrag exclusief de verzendkosten terug. Kosten voor het retour zenden van producten op basis van het herroepingsrecht zijn ook voor jouw rekening.

  1. Na veertien dagen vervalt het herroepingsrecht en nemen we je aanvraag in behandeling als coulance, maar zonder garantie van retourname. Wil je een product retour zenden op basis van een klacht of gebrek dan nemen wij deze natuurlijk in behandeling.
  2. Een retourzending gaat altijd in overleg met ons. Je kunt je aanvraag voor retourzending per e-mail bij ons indienen via info@autolakopmaat.nl. Denk om je naam, adres gegevens, telefoonnummer, de reden en omschrijving van retour / klacht en het ordernummer te vermelden?
  3. Een product dat je retour wilt zenden moet zo mogelijk een onbeschadigde verpakking hebben. Tenzij de reden van retourneren gerelateerd is aan een gebrek aan het product. Bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum of dat het product kapot of onvolledig is.

Wil je je product retourneren omdat je hier een klacht over hebt? Ga dan naar de pagina over klachtafhandeling.