Wie wij zijn

Autolakopmaat.nl is onderdeel van A.J. Coatings. Sinds 1976 is dit gerenommeerde Nederlandse familiebedrijf gespecialiseerd in het mengen en leveren van hoogwaardige autolakken en industriële lakken in alle gangbare automerken. Autolakopmaat.nl richt zich als groothandelaar en online winkel voor particuliere klanten op de Nederlandse markt. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van de familie Jansen: Bert Jansen met zijn twee zoons, Bart en Jacco Jansen. Autolakopmaat.nl heeft meer dan 10 medewerkers, waarvan de meeste al langere tijd met grote toewijding bij het bedrijf werkzaam zijn.

Jacco Jansen
Bert Jansen
Bart Jansen

“Ik vind het geweldig hoe we als team samenwerken en elkaar aanvullen. De sfeer is heel vriendschappelijk en familiaal en we helpen elkaar waar we kunnen. Onze platte organisatiestructuur ondersteunt deze mentaliteit.” – Bart Jansen

 

Onze medewerkers

Henk
Gerben
Dick

 

 

Wim
Ben

Waar wij voor staan

Kwaliteit: Voor de basislakken werken we al vele jaren samen met hoogwaardige lakfabrikanten. We mengen de lakken zelf en controleren elke lak na het mengen op kleurtoon en dekking. Alleen producten die aan onze eisen voldoen, worden verzonden.

Betrouwbaarheid: We houden ons aan onze kwaliteitsbelofte, en dat al bijna 50 jaar. Daarnaast leveren we alle producten tijdig en werken we voor de levering samen met een vaste verzendpartner.

Klantenservice & expertise: Tevreden klanten zijn erg belangrijk voor ons. Daarom streven we ernaar alle klantvragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Verder bieden we alle informatie aan, zoals blogartikelen en uitlegvideo’s, die onze klanten nodig hebben om zelf lakreparaties uit te voeren. Voor andere vragen kunt u ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Is uw autolakkleurcode niet te vinden op onze site? Neem contact met ons op en wij mengen het juiste product voor u.

Wat wij doen

Met onze computergebaseerde mengbanken voor autolakken en industriële lakken kunnen we uit een veelheid van kleurtinten de gewenste autolak aanmaken, zoals 1K basislak, 2K acryllak of industriële lak. De lakken vullen we af in lakstiften of spuitbussen, zodat u gemakkelijk kleine lakschade zelf kunt repareren. Ons assortiment is uitgebreid en onze voorraad is voldoende voor zowel particulieren als groothandelaren. Daardoor kunnen we uw bestelde producten direct verzenden.

Voor de spuitlak gebruiken we een nieuwe techniek. Daarbij mengt een patroon met oplosmiddel pas met de verf, wanneer deze aan de onderkant van de spuitbus wordt ingedrukt.

Duurzaamheid bij Autolakopmaat.nl
Onze lakken worden schoon en veilig gemengd en gevuld. We streven ernaar geen druppel lak te verspillen. Onze stroom wordt opgewekt met zonne-energie. Op onze blog vindt u tips voor het duurzaam omgaan met onze autolak spuitbussen.

Waar we vandaan komen en waar we heen willen?
“Mijn opa had vroeger een tankstation met kleine reparatiewerkplaats. Veel van zijn klanten vroegen naar autolakken. Dus besloot hij groothandelaar te worden voor werkplaatsen en daarnaast een winkel voor consumenten te runnen. Mijn vader, broer en ik zijn hiermee opgegroeid.” – Bart Jansen

Tegenwoordig handelen we alleen nog via de online winkel. De visie van ons bedrijf is om een van de top 3 autolakleveranciers in Nederland te worden. Dit willen we bereiken door productontwikkeling en voortdurende uitbreiding van het kleurenpalet. Ook streven we ernaar om in Nederland geproduceerde lak in blikken te verkopen.