Hoe gebruik je een spuitpistool?

Hoe gebruik je een spuitpistool? Dat is een vraag die we vaker horen! Of je nou heel vaak, of maar af en toe een spuitbus voor je autolak gebruikt, een spuitpistool maakt het leven gemakkelijker! Veel professionele autospuiters werken met spuitpistolen. In plaats van het indrukken van het knopje bovenop de spuitbus geeft een spuitpistool je net even een betere grip, waardoor je eenvoudiger en dus meer secuur kunt richten en spuiten.

Bij Autolakopmaat hebben we daarom ook een spuitpistool handgreep in ons assortiment.

Onze autolak spuitpistool producten

Hieronder zie je onze spuitpistool handgreep. Deze bevestig je eenvoudig op alle standaard autolak spuitbussen. Zo creëer je zelf een spuitpistool en maak je het spuiten van autolak een stuk gemakkelijker.

Spuitpistool bevestigen op je autolak spuitbus

Onze spuitpistool handgreep is universeel en past op nagenoeg alle standaard spuitbussen. Bevestigen gaat dan ook erg eenvoudig. Je schuift de spuitpistool handgreep eenvoudig om de spuitknop heen tot ‘ie goed vastklemt. Daarna kun je eenvoudig ‘de trekker overhalen’ en de autolak heel gericht spuiten.

Tip: hoe spuit je autolak met een spuitpistool

Het spuiten met een spuitpistool gaat eigenlijk hetzelfde als met de hand. Alleen heb je nu een wat natuurlijkere en fijnere grip. Dat maakt spuiten nog iets gemakkelijker. Wanneer je meer wilt lezen over hoe je moet afplakken, hoeveel lagen je moet spuiten, hoe het voorbewerken in z’n gang gaat, enzovoorts, dan raden we je aan om deze blog (met bijbehorende video) te lezen voor je aan de slag gaat:

Hoe gebruik je een autolak spuitbus?“, of download hier onze mobielvriendelijke handleiding.

Meer hulp nodig bij autolak bestellen?

Heb je behalve een spuitpistool nog meer hulp of producten nodig? Kijk dan op onze FAQ pagina of neem contact met ons op.

Dit heb je nodig: