Lakstift Autolak Polestar

Op zoek naar autolak voor jouw POLESTAR? Je vindt hier professionele kwaliteit autolak in elke gewenste kleur, geschikt voor elk type POLESTAR. Autolak in effen kleuren, metallic, parelmoer, net wat je wilt. Gebruik de handige kleurenzoeker; vul je merk, type of kleurcode in. Zo ben je er altijd 100% zeker van dat je de juiste autolak hebt voor jouw type POLESTAR. Bestel vandaag voor 14.00 uur, en wij verzenden het product dezelfde dag nog!

Automerk geselecteerd
  • Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
  • Professionele kwaliteit
  • Alle kleuren mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
Hier vind je de kleurcode van jouw POLESTAR
1 2
A-stijl bestuurder Onder de motorkap

Uitleg kleurcode

Waar de kleurcode zich exact in de auto bevindt, is niet altijd met 100% zekerheid te zeggen. Wij hebben geprobeerd om jou alvast zo goed mogelijk op weg te helpen. Hieronder vind je een toelichting op de locaties die de kleurcode locator aangeeft. *

1. Onderkant motorkap
2. A-Stijl bestuurderszijde

*De Kleurcode locator toont de locaties op basis van volgorde van waarschijnlijkheid. Wanneer je de kleurcode van jouw auto niet kunt vinden kan je deze via het chassisnummer opvragen bij je dealer.

Het plaatje gevonden? Perfect! Zoek dan nu het juiste kleurnummer, helaas hebben de autofabrikanten geen onderlinge afspraken gemaakt over een universele nummering. Voor Polestar geldt dat je in de meeste gevallen zoekt naar een code met drie cijfers zoals 019 of 707.

De juiste kleurcode gevonden? Check hem dan hieronder en bestel direct.

Wil jij af van die kleine lakschade of krasjes?

Al onze producten zijn ontwikkeld voor een optimaal eindresultaat. Bestel voor 14:00 uur en jouw bestelling wordt nog vandaag verzonden!

Kies je kleur en bestel
Call to action

Klanten over Autolakopmaat.nl

8
Perfect maar….

De levertijd was 3 werkdagen en wordt dus bij lange na niet gehaald (belofte: voor 14.00 besteld, vandaag nog verstuurd) dus daarom een ster minder.

9
Prima, iets later dan verwacht

Prima, iets later dan verwacht; dat was niet erg.

9
Kleurrijk pakketje met duidelijke uitleg

Ja de website belooft een snellere bezorging... halve ster er vanaf... maar uiteindelijk komt je pakketje gewoon en dan vind ik alles goed verpakt met een prima uitleg erbij en kun je met je kleurtjes aan de slag.

9
Te vrede

Zeer goed

POLESTAR kleurcodes

Merk Kleurcode(s) Kleurnaam Bestellen
POLESTAR 019 BLACK STONE
POLESTAR 711 BRIGHT SILVER
POLESTAR 707 CHRYSTAL WHITE
POLESTAR 3820959 DARK SATIN SILVER
POLESTAR 723 DENIM BLUE
POLESTAR 477 ELECTRIC SILVER
POLESTAR 729 GLACIER SILVER
POLESTAR 736 JUPITER
POLESTAR 814 MATTE OSMIUM GREY
POLESTAR 888 MATTE POLESTAR GOLD
POLESTAR 717 ONYX BLACK
POLESTAR 714 OSMIUM GREY
POLESTAR 727 PEBBLE GREY
POLESTAR 728 THUNDER GREY

Geschikt voor alle POLESTAR types

  • 1
  • 2
  • Overig

Alle kleuren uit voorraad leverbaar

AutolakOpMaat.nl heeft een uitgebreid assortiment en alle producten zijn op voorraad in de eigen groothandel en direct leverbaar. Vanuit onze groothandel werkt AutolakOpMaat.nl alleen met professionele producten van A-kwaliteit. Door ons uitgebreide assortiment van de diverse grote verffabrikanten hebben wij het grootste kleuraanbod van Nederland.