Hulp nodig? Wij staan voor u klaar!

Kunt u uw kleurcode niet vinden, heeft u twijfels over uw kleurcode of wilt u graag weten hoe onze producten het beste verwerkt kunnen worden dan helpen wij u graag op weg.

Waar vind ik de kleurcode van mijn auto?

Bijna altijd is uw kleurcode te vinden in de auto. Vaak is de kleurcode in een van de deurstijlen of onder de motorkap te vinden. Tevens noteren sommige fabrikanten de kleurcode in het serviceboekje. Middels bovenstaande link kunt u voor uw automerk zien waar de kleurcode staat. Is de kleurcode nergens te vinden dan kan de merkdealer uw ten alle tijden aan de kleurcode helpen middels uw kenteken.

Ik twijfel of mijn kleurcode
juist is

Autolakopmaat.nl heeft een unieke kleurzoeker ontwikkelt waarmee u stap voor stap wordt begeleidt bij het selecteren van uw kleur. Zo krijgt u na selectie van een kleur, middels kleurcode of kleurnaam, een kleurstaal te zien van de geselecteerde kleur. Zo kunt u zelf gemakkelijk zien of u de juiste kleur heeft geselecteerd.

Ik wil uitleg
over het gebruik van jullie producten

Wij hebben van diverse producten instructievideo’s gemaakt. Hiermee wordt u stap voor stap uitgelegd hoe er met onze producten gewerkt moet worden. Een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden.